Thursday, September 30, 2010

Kungsgatan

Vi fick som uppgift i skolan att besöka en gata och dokumentera inslag av typografi och formspråk typiskt för den gatan. Sen skulle vi designa en "förpackning" efter vad vi sett. Tanken med min är att den ska sitta på fodralet till en filmrulle.

Karaktärer

En huvudkaraktär till ett nytt projekt jag har påbörjat. Han har inget namn än så kom gärna med förslag om fantasikvarnen börjar mala.


Började även med ett par övningar i karaktärsdesign efter simpla beskrivningar. De här två var nog de enda jag tycker blev hyfsat lyckade.


Gotta Catch 'Em All!

Började med ett smärre evighetsprojekt i slutet av sommaren, och även om jag inte har uppdaterat på några veckor är tanken fortfarande att jag ska rita alla de första 151 monstren.


Pidgeot är skittråkig att rita.

Welcome to Mount Mayhem

"Åh, vad spännande," kommer du på dig själv med att tänka. "Har unge herr Iversen-Ejve gått och skaffat blogg?" Mycket riktigt. Efter mycket om och men blev det en blogg för att samla alla teckningar, målningar och skisser som inte åker upp på min deviantArt. Räkna med en hel del strunt och ostrunt från skolan.

Faktiskt så är det här min andra blogg i ordningen, men den första fick bara ett inlägg innan jag tröttnade. Det handlade om Peter Settman. Jag vill egentligen inte prata om Peter Settman här, men man ska inte lova sånt man inte kan hålla.